Edasi sisuni

Lugusid päevitamisest

Kuidas me katsetasime Smarttani tooteid

15 Sep 2022
Kuidas me katsetasime Smarttani tooteid - Smarttan

Suvi oli mõnusalt soe. Päikest oli palju ja palju sai ka Smarttani läbipäevituvate riietega ringi patseeritud. Pluuse on nüüd juba valikus kolme sorti – meestele, naistele kitsam ja naistele avaram. Suvel said valmis ka esimesed Smarttani kleidid koos õhulise läbipäevituva salliga.

Olime juba pikalt tööd rabanud ja nii me sõitsimegi nädalaks Vahemere äärde Mallorcale puhkama. Väga tore reis oli!  Mallorca on kaunis saar, mida võib kõikidele Vahemeremaade huvilistele julgelt reisisihina soovitada. Koroonaviiruse pärast ei olnud me ise varem oma tooteid lõunamaa päikesesäras katsetada saanudki – ainult kodukandi päikese käes. Nüüd avanes selleks suurepärane võimalus ja puhkusele sõites haarasime kõik oma erinevad Smarttani tooted kaasa.

Tuleb tunnistada, et läbipäevituv kangas on sooja ilmaga ikka palju-palju mõnusam kui tavaline puuvillane. Hingab nii hästi, et meie mehed tavalisi pluuse enam üldse kanda ei soovigi. Mägedes matkata oli läbipäevituvate särkidega eriti mõnus. Kõrvetav päike ei teinud sugugi liiga ja päevitusrandid jäid vaevumärgatavad.

 

Reisi jooksul avastas peretütar, et tema lemmik on hoopis meeste pluus. Overfit t-shirt olevat praegu moes😊 Seega saavad naised praegu valida juba kolme erineva Smarttani pluusi tegumoe vahel. Värvidest rääkimata, neid on meil valikus lausa kaheksa erinevat.

 

Pealekauba tuli meil sel suvel ju välja ka esimene läbipäevituv kleit! Muidugi sai ka seda puhkusel olles kõvasti katsetatud nii linnas jalutades kui ka õhtul restoranis elegantselt toitu nautides. Oli mugav ja ilus olla.

 

Salli sai sätitud nii ja naa ning mõni meist tundis ennast kleidiga eriti ülemeelikult😊

 

Aga kõige põnevamad tooted, mida saime katsetada, olid imeõhukesest venivast materjalist pikkade varrukatega pluus ja miniretuusid. Kangas on see sama, millest on tehtud Smarttani kleidi juurde kuuluv sall. Kes on omale juba kleidi tellinud, see teab😉 Sellise „kangas kreemi asemel“ komplekti arendamisega me hetkel tegeleme ja püüame neid Smarttani veebipoes pakkuma hakata veel selle aastanumbri sees.

Vahetult enne reisile minekut saime valmis esimesed pluusi ja miniretuuside prototüübid ja põnevus oli suur. Idee järgi peaks see materjal asendama päikesekaitsekreemi ja sellega saab mõnusasti ja turvaliselt päevitada nii rannas, vees, tänaval kui ka matkal. Seda kõike me oma reisil proovisimegi. Jäime tulemusega väga rahule!

 

Selline komplekt osutus ülimõnusaks nii maal kui ka vees. Kuivas pärast ujumist ära mõne minutiga. Pluusi näidisele olime lasknud õmmelda rindade koha peale õhukese nahavärvi voodri, sest suvel on ju naistel ülimõnus olla ilma rinnahoidjateta. Ja see nipp täitsa toimis - tänu voodrile ei ole nibusid näha. Eks siis iga naine saab ise otsustada, kas paneb rinnahoidja pluusi alla või mitte. Meile meeldis ilma. Õhukesest ja augulisest kangast käivad õhk ja päikesekiired mõnusasti läbi. Muster petab vaataja silma ära, nii et ei saagi aru, et kangas NII õhuke on. Põletusohtu meil aga küll ei tekkinud, kangas kaitseb nahka täitsa piisavalt. Väga tundliku nahaga inimesed peavad muidugi ettevaatlikud olema ja katsetama järk-järgult. Samas ei ole sugugi karta, et sellise „kangast kreemi“ maha higistad, ujud või unustad. Ilma pluusita ikka välja ei lähe😊 

Miniretuusid olid jalas väga mugavad. Tavalised pesupüksid paistavad neist aga läbi. Soovitame retuuside all kanda selliseid nahavärvi imeõhukesi õmblusteta stringe. Need ei paista mustrilise kanga alt välja, hingavad hästi ja kuivavad ka väga kiiresti koos retuusidega ära.

Nüüd jääb üle vaid soovida, et uued tooted kiiresti valmiksid ja ka meie armsad kliendid saaksid neid oma päikesereisidel katsetama hakata. Seniks aga haarake endale Smarttan.ee veebipoest reisile kaasa t-särke, kleite ja muidugi ka meie heade partnerite toodetud rannariideid!

Eelmine
Järgmine

Aitäh, et registreerusid!

See meiliaadress on juba registreeritud!

Vaata sarnaseid tooteid

Lisa ostukorvi

Hiljuti

this is just a warning
Logi sisse