Edasi sisuni

Lugusid päevitamisest

Tagasiside Smarttan klientidelt veebruaris 2023

23 Mar 2023
Tagasiside Smarttan klientidelt veebruaris 2023 - Smarttan

Ehk mäletad, et küsisime oma klientide käest veebruaris, kuidas ollakse rahul meie läbipäevituvate riietega ja muidugi ka, et kas on mingeid läbipäevituvaid unistusi, mis on praegu riidekapist puudu. Oleme väga tänulikud kõigile, kes vastasid ja oma mõtteid meiega jagasid. Seda tegi tervelt 105 inimest, mis on meie pereettevõtte jaoks väga palju! Eriti vahva oli lugeda pikki ja põhjalikke vastuseid. Lausa pisar tuli silma, kui kiideti meie veebipoest ostetud riideid, kirjeldati olukordi, kus ja kuidas on saadud neid kasutada ja tänati meeldiva ja sõbraliku teeninduse eest. Meie armastame teid kaa🥰

Kõigi vastanute vahel loosisime välja kolm õnnelikku, kes said omale valida meelepärase, ükskõik millise toote Smarttani veebipoest. Võitjateks osutusid KRISTI VAINURA, PIRET LULLA ja ESTER BRÜK. Palju õnne!

Nii suure hulga positiivse tagasiside lugemine pani mõtlema, et kuidas rohkem meie rahulolevate klientide väärt lugusid ja mõtteid viia inimesteni, kes siiani ei ole meie veebipoest ega sellistest suurepärastest läbipäevituvatest rõivastest mitte midagi kuulnud.

Seega, anname siin teada, et kõigile, kes võtavad aja ja kirjutavad kommentaari meie veebipoe mõne toote alla või avaliku arvustuse Facebook’i või saadab meile mõne pildi* endast või sõbrast (tema nõusolekul muidugi) kandmas läbipäevituvaid riideid, mida saame sotsiaalmeedias või kodulehe blogis kasutada, saadame ka edaspidi isikliku 25% sooduskoodi. Sest mida rohkem inimesi Smarttani veebipoest ja läbipäevituvatest riietest kuuleb, seda suuremat valikut ja kvaliteetsemaid tooteid saame me pakkuda. Win-win nagu öeldakse.

(*)Suur tänu Sulle, armas klient Margit❤️, et saatsid meile oma vahva reisipildi ja andsid sellise toreda idee!!!  Pildil kannab Margit läbipäevituvaid Purple Amalfi haaremipükse.

 

Küsitlusest saime ka palju mõtteid, milliseid läbipäevituvaid riideid veel oleks vaja. Kõige rohkem tunti puudust erineva tegumoega kleitidest, erineva pikkusega seelikutest, pükstest ja retuusidest. Kõige naljakamad ettepanekud olid, et võiksime teha ka läbipäevituvad kaabud ja sokid🤣 Iseenesest oleks ju vahva, aga sellised õhukesed ja õhulised kangad, mis valgust läbi lasevad, ei ole peakateteks ja sokkideks sobivad. Vajadusel soovitame pähe siduda läbipäevituva salli ja jalga panna pitsist sokid. Siis on pea kaitstud ja jalgadel päevitusrandid mahedamad.

Toome lõpetuseks ära mõned valitud vastused, mis olid natuke pikemad, kui kaks sõna. Täname veelkord kõiki armsaid kliente, teie olete meie ideede ja inspiratsiooni allikaks!

Anu
Mul on Storm-sarja haaremipüksid, sporditop, bikiinipüksid ja puusasall- imelised värvid, imekerged, mugavad ja kuivavad ülikiiresti, reisikotis võtavad imevähe ruumi - lemmikud. Kasutan ka siseruumis trennis mugavuse ja õhku läbilaskvuse pärast. Viimati soetasin sarongi, see ootab nüüd päikeselist suve :)

Linda
Olen kasutanud kleiti, trikood, retuuse ja toppi. Eriti lemmikud olid eelmisel suvel kleit ja trikoo 🤗 Ühevärvilisest kangast pikki (või poolpikki) retuuse kannaksin heameelega :)

Siiri
Olen kasutanud Smarttani päevitusriideid juba aastaid. Olen väga rahul ja hiljuti tellisingi uued. Soovitan kindlasti proovida.

Kadi
Kahjuks avastasin teie tooted nii hilja, et eelmisel aastal veel proovida ei jõudnud. Aga see aasta parandan vea sest olen tuttavatelt palju head tagasisidet saanud. Minu nahk on selline mis läheb otsese päikese käes kohe punaseks ja seejärel tuleb nahk maha… loodan, et teie riietega on piisavalt kaitset ja samas ka natuke jumet.

Ruth
Olen üle kahe aasta olnud Smarttani  klient. Kapis on olemas mitu t-särki, haaremipüksid, retuusid, sporditopp, pontšo ja kaftan. Nüüd tellisin pikkade käistega särgi. Armastan päikest, päikese käes liikumist ning mere ääres olemist. Suvepäevadel lähen koeraga randa endal jalas Smarttani retuusid ning seljas sporditopp - ei ole vaja riideid vahetada ning peale ujumist kuivavad nii topp kui ka retuusid kiiresti. Kui veidi rohkem rannas päikest naudin, siis panen selga Smarttani t-särgi või pontšo. Suvel Eestimaal, talvel soojal maal joon hommikukohvi seljas Smarttani kaftan. Kuid mu absoluutsed lemmikud on haaremipüksid, neid kannan õues ja sees ka talvel, nad on lihtsalt nii mugavad.

Ülle
Möödunud suveks tellisin haaremipüksid ja olen väga rahul. Minu soovitusel olete vähemalt kaks tellijat juurde saanud.

Teet
Kasutan ujukaid ja läbipäevituvat särki. Tänu viimasele saan särgi alt pruuniks ilma päevitamas käimata, lihtsalt tänaval liikudes/rattaga sõites. Käisin hiljuti ka Peruus, mis on ekvaatori lähedal, kõrge päikesekiirgusega koht, seal soovitatakse kasutada 50 faktoriga päikesekreemi. Nahk särgi all igatahes ära ei kõrbenud, aga nahk võttis ilusa jume

Kaire
Kahjuks päikese käes olen saanud proovida ainult Kiniki bikiine ja lühikest kleiti. Nüüd, talvel, tellisin endale Smarttani pikkade käistega pluusi ja miniretuusid, mida katsetan siis saabuval suvel. Ootan põnevusega!😍
Mida võin kohe öelda, et nende kahe firma materjalid on nagu öö ja päev. Smarttani kangas on nii siidine ja pehme ja kerge ja õhuline✨😊 võrreldes Kiniki kangaga, mis on karedam, jäigem ja õhku mitte nii hästi läbilaskev (võtab kuuma päikese käes kiiresti higistama, aga jahedama tuulega hoiab keha jällegi soojas😃).
Tänan südamest maailma parima teeninduse eest, mis oli/on erakordselt sõbralik ja professionaalne!!!❤️Super kogemus!!!🥰

Tiina
Olen saanud proovida peaaegu kôiki tooteid. Olen väga rahul. Ootan väga tootesse lisandumiseks alt laienevat mini kleiti ehk ” kellukese” lôikelist, mis sobiks ka täidlasematele figuuridele!

Piret
Mul on päevitusriided, väga mõnusad, eriti meeldivad need särtsakad lõunamaade mustrid

Triin
Läbipäevituvaid päevituspükse, kleiti, T-särki, ümber seotavat hôlsti. Pikkade varrukatega pluus kena, suurematel numbritel vôiks olla veidi avaramad varrukad (vôi siis erimudel). Päris suuri numbreid vôiks kah olla. Väga rahul.

Maivi
Mul on kleit. Tore kleit ja hea kanda. Lisaks võiks olla lühikesed varrukad (peaaegu küünarnukini, mitte mikropikkuses) suurema suurusnumbri austajatele. Ja kangast sooviks - isetegemiseks :-) - nt mõnemeetriste valmislõigatud kupongidena, et päris kangapoodi ei peaks avama. Suurema suurusnumbri austajad saavad nii endale sobivama lahenduse valmistada.

Margit
Mul on juba päris mitu riideeset: retuusid, T-särk, haaremipüksid (need käisid eelmisel aastal minuga Abu Simbeli templit vaatamas), trikoo, õlapaeltega top, päevitustop ja kõige viimasena ostsin kleidi (kleit tuleb minuga märtsi lõpus Egiptusesse kopti kloostreid avastama).
Olen toodetega väga rahul! Samas- minuealine (53) daam sooviks, et rinnaosa oleks rohkem toestatud, ehk siis- mõned topid ja päevitusrinnahoidjad võiksid olla rinnatugevdusega, kasvõi kerge porolonikiht võiks olla. Minu trikoo ongi seetõttu hetkel kasutamata, kuna vaja sinna rinnaosale tugevdus sisse õmmelda.
Aga muidu- jätkake samas vaimus!

Sirje
Olen kasutanud väga ohtralt ja julgen soovitada KÕIKIDELE trikood. Vähem olen kasutanud pükse, aga neid julgen ka soovitada. Uusi tooteid ei ole jõudnud endale soetada, aga tegelikult on juba plaanis järgmised ostud

Mairis
Mina olen teie toodete suur fänn. Minu garderoobist leiab kleite, trikoosid ja päevitusriideid.

Insa
Mul on meeste T-särk, ujukad. Mõlemad olid palavas ihusõbralikud, kuivasid kiiresti. Lõiked sobisid, kuid värvi valik võiks olla laiem. Särgid on pehmed ja istuvad hästi, samuti on kuivad (erinevalt tavalisest puuvillast). Ma kahjuks ei veetnud päikese käes nii kaua aega, et veenduda ilma randita päevituse võimalikkuses -- kuid püksiranti nagu jäi vähem. Head asjad ja kannan kindlasti edasi ning soovitan ka teistele.

Marie
Proovisin klassikalist trikood, kuid kahjuks oli see minu jaoks liiga lühike. Siis otsustasin tellida Coral kleidi ja sellega sai käidud ringi ja ujutud terve suvi.

Ester
Mul on päevitusriided. Kuivavad ruttu, võtavad vähe ruumi, on head.

Tiiu
Smarttan t-särgi materjal on igal juhul mõnusam kui paljukiidetud hingavatel jne spordisärkidel. Need olen enda jaoks pm välistanud, sest pole leidnud sealt ühtki reklaamitud omadust. Türgis kandsin bikiine ja õlapaelteta kleiti mis on küll üks väga mõnus funktsionaalne rõivas. Just et seisab ilma probleemideta ise seljas ning mõnus õhuke ja õhku läbilaskev ka. Kandsin seda juba suvel kuumaga kodus ning lauspäikeses heinamaal toimuval Kabriste kantri tantsumaratonil.

Liia
Olen proovinud bikiine, ujumistrikood, kleiti ja t-särki. Olen kõigiga rahul ja nad on mu rannapuhkustel alati kaasas.  Ujumisriiete puhul meeldib eelkõige see, et nad on kiiresti kuivavad. Õhukesest riidest kleidi juures meeldib see, et saab selle kotti pista ja ta ei kortsu. T-särk on lihtsalt tore. Seda, et need tooted läbipäevituvad oleksid, ei ole otseselt täheldanud, aga võibolla see sõltub päikese käes oldud ajast.

Külli
Mul on trikoo ja kleit. Olen väga rahul. Väga praktilised riided. Reisile kerge kaasa võtta, kuivavad kiiresti. Kleit on seljas palju ilusam kui pildil. Trikoo on väga mugava lõikega. Päevitades jäävad minimaalsed randid.

Elbe
Olen ostnud ühe toote, päevitustrikoo, millega olen väga rahul. Jäävad küll õrnad randid, aga pigem nähtamatud. Üldiselt kerge ja mugav. Soovitan soojalt!

Anneli
Olen korduvalt neile mõelnud aga ostuni veel ei ole jõudnud. Suveks aga kindel plaan mitu toodet siiski soetada, olen kuulnud palju positiivset tagasisidet.

Terje
Mul on trikoo ja rannakleit. Mõlemad ilusad ja mugavad.

Anne
Olen ostnud mitmeid tooteid, siiani olen rahul😊

Liis
Olen ostnud seni Kiniki päevitusriideid, kleidi ja topi ning võin küll öelda, et olen rahul. Kõige rohkem vast tekitab peavalu õige numbri valik ja hea istuvus, aga eks see on selline paratamatus nende riietega.

Kristina
Kõik meeldib, väga hästi kuivavad,

Karin
Olin Tenerifel trikooga, kuivab kiirelt ja kehal pole tugevaid kontuure, oleksin soovinud ka samast kleiti, kirju mustriga.

Kairi
Olen proovinud bikiine. Head, kerged, mugavad. Kergesti kuivavad. Miinuseks, et ei toeta rinda.

Merje
Smarttan helesinine läbipäevituv naiste T-särk on super. Olen väga rahul ja plaanin veel särke osta.

Arnika
Mul on bikiinid, millega olen väga rahul. Päevitusrandid on märgatavalt õrnemad ning neid on lihtsam vältida.

Anne
Ostsin mehele ujumispüksid, ta on nendega väga rahul.

Pille
Olen kasutanud päevitusriideid ehk bikiinid. Väga mõnusad. Kuivavad kiiresti.

Ave
Läbipäevitavad päevitusriideid olen proovinud ja tõesti ei tekkinud nii märgatavaid päevitusrante. Õmbluskohtades vaid natuke.

Karin
Olin Tenerifel trikooga, kuivab kiirelt ja kehal pole tugevaid kontuure, oleksin soovinud ka samasugust kleiti, kirju mustriga.

Kairi
Olen proovinud bikiine. Head, kerged, mugavad. Kergesti kuivavad. Miinuseks, et ei toeta rinda.

Luule
Mul on haaremipüksid. Olen väga rahul, mõnus materjal ja päevitus läbi riiete toimib.

Ulla
Olen ostnud kaks kleiti. Väga mõnusad materjalilt ja lõikelt. Plaan osta ka bikiinid ja T-särk ja ehk veel midagi :) Soovitan ka kõikidele oma sõpradele.

Ligita
Mul on kleit, hõlst ja olen väga-väga rahul!

Marika
Mul on pikad püksid ja õlasall. Väga rahul igati.

Eelmine
Järgmine

Aitäh, et registreerusid!

See meiliaadress on juba registreeritud!

Vaata sarnaseid tooteid

Lisa ostukorvi

Hiljuti

this is just a warning
Logi sisse