Edasi sisuni

Lugusid päevitamisest

Mis juhtub, kui basseinis või avalikul rannal kanda retuuse?

19 May 2024
Mis juhtub, kui basseinis või avalikul rannal kanda retuuse? - Smarttan

Paljudele tundub idee retuuside kandmisest basseinis või rannas kummaline. "Kas materjal ei ima liiga palju vett ja ei muutu liiga raskeks?" on esimene pähe tulev küsimus. Teine mõte on, et „milleks minna randa ja panna jalga pikad retuusid?“ Või siis vastupidises järjekorras.
Õnnetuseks ei ole mitte kõiki õnnistatud perfektse naha või ideaalsete kehavormidega ja retuusid võivad siin pakkuda mõningast toetust enesekindlusele.
On olemas spetsiaalselt ujumiseks mõeldud retuusid, mis on mugavad ja praktilised. Samuti erinevas pikkuses läbipäevituvad retuusid, mis sobivad nii ujumiseks, kui päikese võtmiseks. Vaatame lähemalt, kas ja millal saate basseinis või rannas retuuse kanda.

Lühike vastus

On ilmselge, et kui teie valikus olevad retuusid sarnanevad karupükstele, siis nendega randa või basseini minna oleks ülimalt veider.
Tavalisi puuvillast või spandeksist retuuse ei tohiks basseinis kanda. Need imavad liiga palju vett ja muudavad sedasi ujumise keeruliseks või suisa ohtlikuks. Lisaks võivad lahti tulevad kanga ebemed ummistada basseini filtrisüsteemi. Seetõttu on paljudes basseinides tavalise riietuse, näiteks retuuside kandmine keelatud. Siiski, kui soovite retuuse kanda, valige spetsiaalsed ujumisretuusid, mis on mõeldud veekogudes kasutamiseks. Või siis läbipäevituvad retuusid või miniretuusid, mis sobivad nii randa, kui ka basseini.

Retuusid rannas ja basseinis

Ujumiseks mõeldud retuusid on tavaliselt valmistatud kvaliteetsetest materjalidest nagu lycra või nailon. Need on kerged, kiiresti kuivavad ja disainitud spetsiaalselt ujumiseks. Lisaks on neil lõbusad ja stiilsed mustrid, mis sobivad rannapeoks või lõbusaks basseini ääres veedetud ajaks.

Retuuside kandmise võlud

Miks võiks keegi soovida basseinis või rannas retuuse kanda? Siin on mõned peamised põhjused:

  • Suurem katvus: Retuusid pakuvad rohkem katvust, mis aitab vältida liigset naha paljastamist ujumise või päevitamise ajal. Need sobivad ka ujumisriiete peal kandmiseks. Näiteks, kui teil on psoriaas või mõni muu ebameeldiv nahahäda, mis vajab küll päikest, kuid mida te ei taha avalikus rannas või ujulas demonstreerida, siis on läbipäevituvad retuusid nahakahjustuste katmiseks suurepärased. Või kui te ei soovi nooruses tehtud tätoveeringuid enam avalikult demonstreerida :-)
  • Päikesekaitse: Retuusid pakuvad täiendavat kaitset päikese UV-kiirte eest, mis on oluline eriti tundliku nahaga inimestele või neile, kes veedavad palju aega vees. Läbipäevituvad retuusid toimivad nagu madala SPF-ga päikesekaitsekreem, mis ujudes maha ei kulu
  • Tagasihoidlikkus: Ka neile, kes eelistavad tagasihoidlikumat stiili, on retuusid sobilik valik. Need võivad pakkuda tuge enesekindlusele ja seeläbi mugavamat olemist.

Retuuside kandmise puudused

Kuigi retuuside kandmine basseinis või rannas võib tunduda ahvatlev, on just tavaliste retuuside kandmisel rannas või basseinis mitmeid puudusi:

  • Ujumise takistamine: Tavalised retuusid piiravad vees liikumist ja muudavad ujumise raskemaks. Halvemal juhul suisa ohtlikuks.
  • Sobimatus klooritud vette: Kloori imavad spordiretuusid võivad põhjustada nahaärritust ja kuivust.
  • Hooldusprobleemid: Tavalised riided ei sobi basseini, kuna need võivad ummistada filtrisüsteeme ja tekitada hooldusprobleeme.

Kas basseinis või rannas on retuusid lubatud?

Paljudes basseinides ja avalikes randades on piirangud, mis lubavad ainult ujumisriideid. Tavaliste retuuside kandmine võib olla keelatud. Kui soovite kanda retuuse, otsige spetsiaalseid ujumisretuuse või läbipäevituvaid retuuse.

Ujumisretuusid ja läbipäevituvad retuusid

Ujumisretuusid on valmistatud kloorikindlast materjalist nagu lycra ja nailon. Need ei ima liiga palju vett ega hoia kloori kinni, olles seega sobivad basseinis ja rannas kasutamiseks. Nad pakuvad kõiki retuuside eeliseid ilma puudusteta.

Smarttan pakub ka läbipäevituvate retuuside kollektsiooni, mis on eriti kasulik neile, kes soovivad saavutada ühtlast päevitust ilma ennast liigselt paljastamata. Läbipäevituvad retuusid on valmistatud spetsiaalsest kangast, mis laseb osaliselt päikesekiiri läbi, võimaldades nahal päevitada kaetud aladel. Need on sobivad nii rannas, kui ka basseinis kasutamiseks.

Läbipäevituvate retuuside eelised

  • Varjatud päevitus: Läbipäevituv kangas laseb läbi piisavalt UV-kiirgust, et nahk saaks päevitada ka kaetud aladel.
  • Mugavus ja stiil: Läbipäevituvad retuusid on kerged, hingavad ja venivad, pakkudes mugavust kogu päeva jooksul.
  • Kiire kuivamine: Materjal kuivab kiiresti, muutes need ideaalseks valikuks eriti siis, kui on vaja tihti veest väljas käia.
  • Päikesekaitse: Lisaks päevitamisele kaitseb läbipäevituv kangas ka nahka liigse UV-kiirguse eest, vähendades päikesepõletuse riski.

Niisiis

Kuigi tavalisi retuuse ei tohiks basseinis või rannas kanda, on olemas ujumisretuusid ja läbipäevituvad retuusid, mis on disainitud veekogudes kasutamiseks. Need on mugavad, stiilsed ja praktilised, olles samal ajal ohutud nii kandjale kui ka basseini süsteemidele. Läbipäevituvad retuusid on suurepärane valik siis, kui soovid stiilset ja ühtlast päevitust, pakkudes samal ajal vajaliku kaitset ja mugavust.

Eelmine
Järgmine

Aitäh, et registreerusid!

See meiliaadress on juba registreeritud!

Vaata sarnaseid tooteid

Lisa ostukorvi

Hiljuti

this is just a warning
Logi sisse