Edasi sisuni

Lugusid päevitamisest

Eesti esimesed läbipäevituvad T-särgid on valmis!

18 May 2020
Eesti esimesed läbipäevituvad T-särgid on valmis! - Smarttan

Kogu Smarttani tegutsemise aja jooksul on meie kliendid küsinud läbipäevituvate T-särkide järele. Oleme neid mujalt maailmast otsinud, kuid alati on neil olnud mingi häda küljes. Küll on olnud lõiked 90-ndatest, küll kangas imelik või on nõutud, et me ostaks igat numbrit terve merekonteineritäie.

Lõpuks leidsime, et midagi muud ei jää üle, tuleb ise õmblema hakata. Eelmise aasta sügisest alates oleme otsinud sobivat kangast ja loonud koos partneritega lõigetest erinevaid versioone. Testisime terve kuraditosina erinevate tootjate kanganäidiseid Taltechis ja saime väga erinevaid tulemusi. Lõpuks valisime ühe Euroopa tootja sertifitseeritud kanga ja kui lõiked olid pärast mitmeid proovimisi jõudnud parimale kujule, õmblesime esimese partii särke valmis.

Kangast.

Smarttan T-särk on õmmeldud spetsiaalsest läbipäevituvast kangast, mis laseb läbi 40-60% UVA-kiirgusest. See on 10 korda rohkem, kui tavalisel puuvillasel särgil. Meie kangas koosneb 60% puuvillast, mis teeb selle ihu vastas mõnusaks ja 40% polüestrist, mis aitab särgil kiiresti kuivada.
Kangast läbiv kasulik UVA kiirgus päevitab ja aitab luua D-vitamiini. Põletust põhjustavat UVB kiirgust piiratakse oluliselt. Nii toimivad ka päikesekaitsekreemid. 

Miks Valge?

Hea läbipaistvus UVA spektri osas tuleneb nii spetsiaalsest materjalist ja koestruktuurist, kui osaliselt ka sellest, et seda ei ole toonitud ega ole sinna peale ka trükitud. Iga lisaaine (ka trükivärv) on UV kiirgusele takistuseks. Sestap otsustasime alustada valge särgiga et tagada UVA spektris hea läbilaskvus  vaatamata sellele, et tegemist on puuvilla sisaldava T-särgi kangaga. 

Loodud liikumiseks.

Smarttan T-särk sobib nii aias toimetamiseks kui ka sportimiseks. Lõiked on loodud selliselt, et särk oleks naha vastas, aga keha saaks võimalikult vabalt liikuda. Meie särk istub hästi, veniv kangas järgib keha kuju ja ei takista liigutusi. Mida rohkem on läbipäevituv kangas keha vastas, seda rohkem UV kiirgust sellest ka nahani jõuab.

Meie särk aitab Sul saavutada ühtlasemat jumet ja koguda D-vitamiini igal päikeselisel hetkel. Vajadusel kaitseb see ka UV kiirguse põletava mõju eest, sest läbipäevituvad kangad toimivad nagu päikesekaitsekreemid. Põletust ei teki, aga suve lõpuks oled ikkagi kenasti kuldpruun.

Naiste T-särk on V-kaelusega ja kehasse.

Meeste T-särk on U-kaelusega ja sportlik.

 

Eelmine
Järgmine

Aitäh, et registreerusid!

See meiliaadress on juba registreeritud!

Vaata sarnaseid tooteid

Lisa ostukorvi

Hiljuti

this is just a warning
Logi sisse