Edasi sisuni

Lugusid päevitamisest

Carola Madis, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Kristel Aaslaid soovitavad Smarttani läbipäevituvaid riideid!

21 Jan 2024
Carola Madis, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Kristel Aaslaid soovitavad Smarttani läbipäevituvaid riideid! - Smarttan
Mida teha läbipäevituvate riietega talvel? Eks ikka pakkida kohvrisse või seljakotti ja lennata soojale maale✈️🌴
Teine võimalus on valmistuda suveks ja uusi läbipäevituvaid riideid soetada või disainida. Sellega meie väike töökas kollektiiv viimasel ajal tegelenud ongi. Abiks on meil olnud kolm säravat naist, Carola, Eeva ja Kristel Kanal 2 saatest Kolm Naist Karavanis.

Kuidas see kõik algas? Eelmisel suvel filmiti karavanisaate uut hooaega Itaalias. Kuna seal oli põrgukuumus, siis pöördusid reisisellid enne ärasõitu meie poole, et aitaksime neid läbipäevituvate riietega, mis kaitsevad samal ajal ka nahka. Muidugi, hea meelega! Igaüks sai midagi reisile kaasa valida!

Pärast seiklusi Itaalias, kus naised said meie tooteid esimest korda katsetada, oli vaimustus suur ja tagasiside nii positiivne, et hakkasime koos uutest toodetest ja mustritest unistama. Ja nüüd ongi esimesed ühiselt disainitud tooted valmis saanud! 🤩

Vaadake Kolm Naist Karavanis reisisaadet kas Go3.tv-st või Kanal 2 otse-eetrist.



Smarttan läbipäevituvad tooted Carola Ruunikiri

Carola soovis Itaalia reisil katsetada meie pikkade varrukatega särki ja miniretuuse. Ta valis komplekti Kuuvalguse Troopika mustriga. Juba Itaaliast kirjutas Carola meile, kui väga talle meeldib meie toodete materjal ja kui mõnus sellega on nii päevitada kui ka ujuda. Ta tundis puudust vaid sama mustriga sarongist, mida komplektile lisaks kasutada, kui on vaja jalgu rohkem kaitsta, nii põletuse kui ka inimsilmade eest.

Carola Madis: „Minu jaoks on väga oluline enda nahka kaitsta ja parim viis seda teha, on riietega. Riietega seetõttu, et enamus päikesekaitsekreemidest on täis kemikaale, mis mõjuvad halvasti nii meie enda tervisele kui ka nt ujuma minnes korallidele ja mereelukatele. Mitmes kohas on lausa keelatud kreemidega ujuma minna või on mõned rannad sootuks kinni pandud, et ökosüsteem saaks mürgitusest taastuda. Olin väga õnnelik, kui avastasin, et ka Eestis on hakatud tegema riideid, millega saab end päikese eest kaitsta nii vees aega veetes, rannas peesitades kui ka niisama õues ringi käies. Veel parem meel oli selle üle, et saime lausa ise kaasa aidata enda lemmik-komplektide loomisel.

Valisin enda kangale ruunide mustri, et lisada natuke põhjamaisust illustreerimaks, et just meie juurte tõttu vajame me päikese eest rohkem kaitset, et mitte ära põleda. See muster loob ka optilise illusiooni ja teeb kanga mitte läbi paistvaks, mistõttu ei ole pidanud ma mitte midagi selle all kandma. Mulle meeldib ka selle kanga kergus, mistõttu kuivab see imekiiresti ära ja laseb läbi nii õhku kui ka vähesel määral päikesekiirgust, et saada enda nahka kaitstes õrn jume.“

Carola sai aasta lõpus tutikat ruunikirjadega komplekti, kuhu kuuluvad pikkade käistega pluus, miniretuusid ja sarong, juba ka oma Lähis-Ida reisil katsetada. Ta jäi väga rahule❤️




Smarttan läbipäevituv tuunika Eeva Must

Eeva katsetas suvel Itaalia võtteperioodil aga läbipäevituvaid bikiine. Need on ju väga ilusad ja kiiresti kuivavad, aga muidugi, põletuse eest ei kaitse. Seega otsustas Eeva pärast reisi, et tema esimeseks sooviks on pikkade käistega must tuunika. Hoiatasime küll, et ilma mustrita kangas, olgu see või must, paistab päris hästi läbi, sest kangas on üliõhuke. Vahvaid mustreid tuleb läbipäevituvale kangale trükkida just selle pärast, et vaataja silm ära petta. Aga bikiikiinide või sporditopi peale sobib läbikumav pluus suvel ju ideaalselt!

Eeva Esse-Sõõrumaa: „Mina olen päris kindlasti päikesekreemide kandmise pooldaja ja päikesekaitse vajalikkuse tuline eestkõneleja. Nahk on meie suurim organ, päike aga selle suur kahjustaja ja enneaegne vanandaja. Kuid päevitunud jume meeldib ju meile kõigile, eksole? Küsimus on ainult, kuidas selleni jõuda.

Läbipäevituvad riided on kindlasti hea viis, kuidas end päikese eest kaitsta, kuid samal ajal ka pisut jumekamaks saada. Seda enam, et eks päikesekreem kipub pika päeva jooksul maha kuluma ja ega uue kihi peale panemine ka liiga tihti meelde ei taha tulla.

Olen koostöös Smarttaniga disaininud musta tuunika, mis on ideaalne rannas või basseini ääres bikiinide peale tõmbamiseks. Kuna ta paistab omajagu läbi, siis päris eevaülikonnas ma seda kanda ei soovitaks. Aga kui soovidki just oma kõige loomulikumat olekut selle alt piilumiseks jagada, siis you go girl! Klassikaline must ja lendlev lõige teevad sellest suurepärase tuunika, mida meelepärase outfit’iga kokku sobitada.“



Smarttan läbipäevituv tuunika Kristeli Retro

Kristelit on Itaalia reisisaates päris mitme koha peal näha Bali läbipäevituva kaftaniga, mis on meie Inglise partneri toode. Kahjuks uuel hooajal selle mustriga kaftaneid enam ei toodeta. Kristelile pikkade käistega lendlev kaftan väga meeldis ja ta soovis disainida enda valitud mustriga uue tuunika, mis tuli välja nii vahvalt lõbus ja armas, et sai kohe meie kõigi lemmikuks. Lisaks on sellel mudelil kaelus eest rohkem kinni, sest just kaeluses kipub meie nahk päikese käes kiiresti ära kõrbema.

Kristel Aaslaid: „Kolm Naist Karavanis Itaalia reis andis meile imelise võimaluse ära katsetada minu jaoks täiesti uutmoodi riideese. Tuunika, mida bikiinide peal kanda, kartmata et end kattes kole rant kehale jääb. Riie on mugav ja hingab hästi ja samas ka kaitseb sind liigse päikese eest.

Eriti mõnus on just rohkem avalikemates randades, basseinide ääres- hea asi mida peal hoida ja ringi litutada. Erinevate stiilide seast leiad vast midagi mida niisamagi kanda ja oma garderoobis kasutada – mitte ainult randa.

Koostöös Smarttaniga disainisin väikese “armastuse suve” meenutava kleidikese. Hea asi mida näiteks festivalil kanda, pärg pähe ja nautima!“



Smarttan mustad läbipäevituvad retuusid

Kui Eeva ja Kristeli tuunikad olid juba töös, mõtlesime, et nende all kandmiseks sobivad ideaalselt ühed mustad ülepõlve retuusid. Nagu juba eespool mainitud, siis paistab ühevärviline kangas läbi, seega on neid musti retuuse hea kanda komplektis just tuunikaga, mis on pikem ja varjab kenasti pükste ülaosa. Samas ei ole vaja muretseda aluspükste pärast. Neid ei ole vaja. Mustadele retuusidele õmblesime sisse nahavärvi imeõhukese voodri, mis hingab ülihästi ja kuivab sama kiiresti, kui retuusid ise. Retuusidega saab mõnusasti nii sportida, jalutada kui ka ujuda.

Eelmine
Järgmine

Aitäh, et registreerusid!

See meiliaadress on juba registreeritud!

Vaata sarnaseid tooteid

Lisa ostukorvi

Hiljuti

this is just a warning
Logi sisse