Edasi sisuni

Lugusid päevitamisest

Milline on Sinu lemmikmuster?

03 Nov 2023
Milline on Sinu lemmikmuster? - Smarttan

Korraldasime Smarttani Facebooki lehel mustrite teemalise loosimängu. Kutsusime üles pakkuma uusi mustreid meie imeõhukestele KANGAS KREEMI ASEMEL toodetele. Osavõtt oli suur ja pakuti palju lahedaid, ilusaid ja omapäraseid mustreid. Teeme siin väikese ülevaate pakutud variantidest ja kutsume Sind üles hääletama nende mustrite poolt, mida ise kannaksid ja lisama ka oma lemmiku, kui seda siin veel ei ole.

 

Milline on ideaalne muster läbipäevituvale kangale?

Eestis toodetud KANGAS KREEMI ASEMEL toodete materjal on imeõhuke ja sulgkerge. Pealetrükitud muster petab silma ära ja sellepärast ei paista kangas läbi, kui see on vastu nahka. Seega peab muster olema parasjagu kirju, üsna kontrastne ja parem on, kui  ei ole suuremaid ühevärvilisi laike.

Loe ka meie klientide tagasisidet läbipäevituvate riiete kasutamisest: https://www.smarttan.ee/pages/klientide-tagasiside

 

Vali välja oma lemmikud!

Mõtle, mis värvi ja millise mustriga läbipäevituva pluusi või komplektiga Sina kõige parema meelega oma järgmisele päikesereisile läheksid.

Saada meile pilt oma lemmikmustrist info@smarttan. Saame siis jooksvalt seda blogiartiklit uute mustripiltidega täiendada. Ja kui mõni muster on piisavalt palju fänne kogunud, siis saame uusi tooteid õmblema hakata:-).


 

QuizMaker Quizzes
Eelmine
Järgmine

Aitäh, et registreerusid!

See meiliaadress on juba registreeritud!

Vaata sarnaseid tooteid

Lisa ostukorvi

Hiljuti

this is just a warning
Logi sisse