Edasi sisuni

Lugusid päevitamisest

Kanal 2-e KOLM NAIST KARAVANIS uue hooaja võtetel Itaalias Smarttan riietega

09 Sep 2023
Kanal 2-e KOLM NAIST KARAVANIS uue hooaja võtetel Itaalias Smarttan riietega - Smarttan

Carola Madis: "Südasuvise Itaalia kuumalaine aitasid meil üle elada Smarttani läbipäevituvast kangast rannariided."

 

Enne uue hooaja võtete algust Itaalias pöördusid "karavaninaised" Carola, Eeva ja Kristel meie poole sooviga katsetada Smarttani läbipäevituvaid riideid. Itaalias oli sel suvel taaskord tõeline kuumalaine ja saate võtetel pidid naised väga palju lauspäikese käes viibima. Hea meelega aitasime säravaid vanderselle oma toodetega ja meie meel läks väga rõõmsaks, kui saime neilt kingiks sellise vahva video🥰

Kristel Aaslaid kannab videos Bali läbipäevituvat kaftanit, Eeva Essel on seljas Rose Mombay läbipäevituvad bikiinid ja Carola Madisel meie enda Eestis toodetud Smarttan Kuuvalguse Troopika pikkade käistega pluus ja miniretuusid.

Kolm naist karavanis: Mis see on ja kus seda vaadata saab?

"Kolm naist karavanis" on populaarne telesaade, kus kolm säravat naist - Carola, Eeva ja Kristel - seiklevad erinevates maailma nurkades, jagades oma reisimuljeid ja -seiklusi. Saadet saab vaadata Go3.tv veebilehel või otse-eetris kindlatel kellaaegadel.

Miks on läbipäevituvad riided just reisil head?

Läbipäevituvad riided on reisil olles lausa asendamatud. Esiteks, need lasevad piiratud ulatuses päikest läbi, mis tähendab, et saate ohutult päevitada isegi siis, kui olete riides. Teiseks on need valmistatud kergest ja hingavast materjalist, mis on ideaalne kuumade ilmade jaoks. Lisaks sellele on need stiilsed ja mugavad, sobides ideaalselt nii rannale kui ka linnatuurile.

Tutvustus: Kes on Carola Madis, Kristel Aaslaid ja Eeva Esse?

  • Carola Madis on tuntud Eesti laulja ja telesaatejuht. Ta on olnud osa mitmest muusikaprojektist ja on tuntud oma särava isiksuse poolest.

  • Kristel Aaslaid on Eesti laulja ja näitleja. Ta on osalenud mitmetes telesaadetes ja on tuntud oma unikaalse hääle ja karismaatilise esinemise poolest.

  • Eeva Esse on Eesti telesaatejuht ja modell. Ta on juhtinud mitmeid populaarseid telesaateid ja on tuntud oma särava naeratuse ja positiivse energia poolest.

Lõpetuseks

SUUR TÄNU armasad Carola, Eeva ja Kristel!❤ Ootame väga suure põnevusega uue hooaja linastumist jaanuaris 2024!

Eelmine
Järgmine

Aitäh, et registreerusid!

See meiliaadress on juba registreeritud!

Vaata sarnaseid tooteid

Lisa ostukorvi

Hiljuti

this is just a warning
Logi sisse